FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Ærmeholdere

Ærmeholdere i høj kvalitet

StyleGuy.dk tilbyder nu et fornemt udvalg af ærmeholdere i meget høj kvalitet. Vi ønsker kun at sælge ærmeholdere i det bedste materiale, og det er nu lykkedes, prisen er som du kender den fra StyleGuy.dk, helt i bund. Vores flotte ærmeholdere koster nemlig kun 59,- dkr.


I øjeblikket tilbyde vi ærmeholdere i sort, hvid og rød, men vi arbejder på at få et større udvalg af ærmeholdere i fremtiden. Sort og hvid er to klassikere, som kan fungere til enhver skjorte. De røde ærmeholdere er til dig, der ikke er så meget til den klassiske stil, men derimod ønsker at skille dig ud fra mængden.

Man kan få en rigtig fed stil med en skjorte og et slips, men hvis man vil pifte stilen ekstra meget op, så er en ærmeholder et rigtig godt tilbehør. Med et par ærmeholdere rundt om armene, vil du nemlig fremstå som en moden og stilfuld mand. Enhver gentleman bør eje et par ærmeholdere, for selvom der er tale om et lille tilbehør, så giver det utrolig meget opmærksomhed. Ærmeholdere kan bruges af unge såvel som ældre.

Ligesom det gør sig gældende for slips, så har ærmeholder tidligere hen været mest populært blandt den lidt ældre del af befolkningen. Det har dog ændret sig markant, for i dag er der også mange unge mennesker, der bruger ærmeholdere til gymnasiefester, konfirmationer m.m. Kører man gentleman looket med skjorte, slips / butterfly og en ærmeholder, så kan man ikke gå helt galt i byen. Kvinder elsker en velklædt mand, så det er endnu et plus for at vælge en ærmeholder for at gøre noget ekstra ud af sit look. Vi anbefaler at du vælger den ærmeholder, der passer bedst til din skjorte. Nærmest alle farver passer til hvid og sort, men pas på med at vælge hvid og hvid samt sort og sort sammen, da det bliver for ensformigt. De mest populære ærmeholdere er sort, som ofte bliver brugt sammen med en hvid skjorte og et hvidt slips.

Har du brug for ærmeholderne inden weekenden, så kan vi som altid tilbyde dig hurtig levering indenfor 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 17:00 på en hverdag, så bør du få leveret dine ærmeholdere allerede hverdagen efter.

Stil et spørgsmål?