FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Bælter

Ved StyleGuy kan man få læderbælter i høj kvalitet. Alle vores læderbælter er produceret i Danmark, og de er af super god kvalitet. Vi går meget op i, at du får meget for pengene. Vores bælter er af høj kvalitet, men de fås stadig til en fornuftig pris. Du får altså forholdsvis billige bælter, som stadig er i super høj kvalitet. Læderbælter er noget, som enhver mand med respekt for sig selv må eje. Nu om dage er bælter ikke kun noget, man har på, hvis man har brug for det. Bælter er noget som man næsten altid går med. Derfor er det også vigtigt, at man finder sig et bælte, man godt kan lide, men som samtidig er i god kvalitet.

Det er, hvad vi forsøger ved StyleGuy. Vi har nogle enkle bælter, som enhver kan bruge. De har en simpel stil, hvilket gør, at man kan bruge bæltet mange år ud i fremtiden. Sammen med den høje kvalitet sikrer dette altså, at hvis du køber et bælte ved os, har du et bælte som kan holde i mange år, og hvor stilen også stadig passer ind om mange år.

Stil et spørgsmål?