FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Brede Slips

Brede slips

Style Guy er kongen af brede slips og vi kan derfor tilbyde dig et stort udvalg af bredde ensfarvede slips som måler 8-10 cm. i bredden. Du kan her på siden købe ægte business-slips til modebevidste mænd og fyre.

Vores holdning til priser på slips,er at det ikke skal være nødvendigt at give en formue for et slips. Derfor er vores priser på brede slips helt i bund, du finder slips til 109 kr.

Priserne i bund - kvaliteten i top

Selvom vores priser er helt i bund er kvaliteten det bestemt ikke. Vi ønsker både at kunne tilbyde dig, som kunde billige slips samtidig med, at det ikke går udover kvaliteten. Køber du brede slips hos Style Guy får du altså rigtig meget kvalitet i forhold til den lave pris, du skal give. Der er f.eks. brede røde slips som er utrolig populære for tiden og som pynter ekstremt meget på en skjorte eller et komplet jakkesæt.

Skal tøjet være helt i orden er det nærmest en nødvendighed at iføre sig et bredt slips. Der er ingen grænser hvor meget et slips rent faktisk kan gøre for at stilen bliver helt i top. Med et slips udstråler man stil, selvtillid og en masse energi. Skal man til fest er det et sikkert hit hver eneste gang at iklæde sig et par moderne jeans, en smart skjorte og et stilfuldt slips. Er man typen der synes, at stilen skal være total perfekt, så kan man sætte prikken over i'et med en af vores flotte slipsenåle, seler eller en lommeklud i mange forskellige varianter. Ønsker du at købe ekstra ind til klædeskabet, så kan du vælge at klikke forbi vores store udvalg af butterflies, hvor du kan købe en butterfly der passer til dig og din stil.

Stil et spørgsmål?