FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Rødt bredt slips

  • SB-002

109,00 kr


Køb varer for 200 kroner og få GRATIS fragt!
Bestiller du inden sender vi idag.

Klassisk moderne slips

Det er ikke uden grund, at dette røde slips er et af vores allermest populære produkter på Styleguy. Der er så meget klasse og friskhed i dette slips, hvilket vil give en moderne stil. Røde slips har altid fungeret ualmindelig godt til en flot skjorte og er med til at give det afgørende touch til at opnå den perfekte stil. Du ejer højest sandsynlig allerede en hvid eller sort skjorte, og dette røde slips passer helt fantastisk til de to nævnte farver. Det røde slips er en klassiker, og holder du øje med hvilke farver slips folk har på til en fest, så vil du opleve at rigtig mange er iklædt et rødt slips.

Der er næppe noget mere stilfuldt end et par moderne jeans, en sort eller hvid skjorte sammen med et rødt slips. Det vil få dig til at fremstå utrolig mandig, stilfuld og selvsikker. Rød er kærlighedens farve, og et rødt slips vil derfor uden tvivl også falde i kvindernes smag. Det røde slips er oplagt til brug til gymnasiefesten, fødselsdage, jubilæet, konfirmation eller en anden fest, hvor du gerne vil se rigtig fin ud. Er du businessman og gerne vil fremstå moden, seriøs og charmerende, så er dette røde slips også et rigtig godt valg.

Er dette slips for bredt til dig? Tjek vores smalle slips ud med 5 cm. i bredden: Rødt smalt slips

Hvis du ønsker at gøre stilen komplet kan du med fordel købe et par røde seler og et par røde ærmeholdere.

Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Bredde 10 cm. - Længde 145 cm.

Har du spørgsmål til dette produkt?

Produkter fra samme kategori

Stil et spørgsmål?