VIGTIGT! StyleGuy er i øjeblikket lukket for salg. Vi forventer at være klar igen meget snart. Kontakt os eventuelt på email eller Facebook.

Butterflies

Billig Butterfly

Butterfly er sammen med slips i følge os de to hotteste accessories til mænd. Derfor tilbyder vi nu den moderne mand et stort udvalg af butterflies, både tofarvede butterflies og ensfarvede butterflies, så du kan finde lige den butterfly der passer til dig og din stil. Butterfly har næppe været mere populært end det er lige nu, og det er nærmest blevet et must-have for enhver mand at eje en butterfly, uanset alder. Ungdommen har virkelig fået øjnene op for hvor trendy en butterfly er og derfor ser man flere og flere unge, der bærer butterfly. Har man brug for at looket skal piftes ekstra godt op, så er det helt oplagt at bruge en butterfly, som virkelig kan skabe en rigtig moderne stil. Vil du skille dig ud og være med på den seneste mode, så tag et kig på vores mønstrede butterflies og strikkede butterflies. Vi sikrer, at du helt sikkert kan finde en butterfly, der passer til din stil. Med en butterfly fra StyleGuy er du altså helt sikkert klar til fest eller en tur i byen.

Køb din Butterfly online

En nystrøget skjorte og en flot butterfly er et sikkert hit hver gang. Du kan lige nu gøre en rigtig god handel på din butterfly som kan bruges til weekendens fest, fødselsdag eller ved en helt anden lejlighed. Du kan hos StyleGuy købe en butterfly fra 75 kr. De billige priser på butterfly skyldes, at vi mener at alle skal have råd til en butterfly i ordentlig kvalitet. På trods af, at det er en billig butterfly er der altså ikke gået på kompromis med butterflyens kvalitet. Butterfly passer bedst til en nystrøget og moderne skjorte eller til et jakkesæt. Hvilken farve skjorte, der er mest praktisk at bruge afgøres af farven og stilen af den butterfly man har valgt. Dog vil vi som udgangspunkt anbefale en skjorte i sort eller hvid, da næsten enhver butterfly passer til sorte og hvide skjorter.

Find den rigtige butterfly

Hvis du klikker dig ind på den enkelte butterfly, kan du læse hvilken farve skjorte, vi anbefaler til netop den butterfly. Hvis du skulle have spørgsmål til nogen af vores butterflies, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi får løbende nye butterflies på shoppen, så du kan med fordel jævnligt klikke forbi og se, om vi har fået nye trendy produkter. En butterfly er nemlig en vigtig del af din stil, da folk virkelig lægger meget mærke til, hvilken butterfly du har på. Du kan derfor heller ikke altid bare have den samme butterfly på, og derfor har vi ved StyleGuy et stort udvalg. I denne kategori er nogen af vores mest populære produkter bl.a. sort butterflyhvid butterfly og diverse mønstrede butterfly som du helt klart bør tjekke ud. Køb din butterfly allerede i dag, så sender vi den så du har den indenfor 1-2 hverdage. Vi går nemlig ikke bare meget op i at levere en pæn og billig butterfly, men også en hurtig og god service.

Stil et spørgsmål?