FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Ensfarvede Butterflies

Ensfarvede butterflies - en rigtig klassiker

Vi kender dem alle. Den ensfarvede butterfly. Den har været på mode i mange generationer, og den går nok aldrig af mode. Alligevel har man de sidste år set, at butterflies generelt - og dermed også de ensfarvede butterflies - er blevet mere og mere populære. Det er stadig de helt klassiske sorte, røde og hvide butterflies, der er meget populære. Vi ser dog også, at flere og flere vover sig ud i nogle butterflies med flere farver på.

Billige butterflies - høj kvalitet

Ved StyleGuy får du nogle af Danmarks billigste butterflies, men som stadig er i en god kvalitet. Et af mærkesagerne for os er nemlig at levere høj kvalitet til så lav en pris som mulig. Derfor er vi stolte af vores billige butterfly, da de stadig er i en god kvalitet. Du vil opnå samme høje kvalitet med vores mønstrede butterflies, som også er meget populære. Vi har faktisk også butterflies til børn, så dit barn også kan få pænt tøj på til festen. En børnebutterfly er ligesom en normal butterfly bare mindre, så far og søn kan matche til festen.

Du kan se alle vores butterflies via linket her

Stil et spørgsmål?