FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Hvid butterfly

  • B-002

75,00 kr


Køb varer for 200 kroner og få GRATIS fragt!
Bestiller du inden sender vi idag.

Enkel hvid butterfly

En hvid butterfly burde kunne findes i enhver mands klædeskab, og ejer du ikke allerede en hvid butterfly, så kan du lige nu købe en billig butterfly i hvid. Der er ikke meget mere klassisk end en hvid butterfly, og en butterfly i hvid vil altid se godt ud til en pæn skjorte. Skal du snart til fest, men har du ikke helt styr på stilen, og vil du gerne gøre noget ekstra ud af det, så kan du overveje en hvid butterfly. Du vil kunne skabe et aldeles stilfuld look med en hvid butterfly, og derfor er det et praktisk at have liggende i skuffen.

Vi mener, at alle har ret til et smart butterfly, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af billige butterflies, hvor vi bl.a. kan tilbyde dig denne smarte hvide butterfly. Denne butterfly er rigtig praktisk, fordi den kan bruges til stort set alle farver tøj. Det betyder ikke særlig meget om du har en sort, rød, blå eller en anden farve skjorte på, for denne butterfly passer til stort set alt. Er du moderigtig, og vil du gerne blive lagt ekstra mærke til, så tag et nærmere kig på den hvide butterfly.

Andre produkter i hvid: Hvidt smalt slips, Hvid lommeklud, hvide seler og hvide ærmeholdere.

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse: Bredde 12 cm. - Højde 7 cm.

Hals størrelse: Justerbar - Længde 45 cm.

Har du spørgsmål til dette produkt?

Produkter fra samme kategori

Stil et spørgsmål?