FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Rød butterfly

  • B-003

75,00 kr


Køb varer for 200 kroner og få GRATIS fragt!
Bestiller du inden sender vi

Klassisk rød butterfly

Hos StyleGuy har vi et imponerende stort udvalg af røde butterflies, lige nu har vi tre varianter af røde butterflies, hvor denne røde butterfly er én af dem. Vi deler ligesom mange af vores kunder den mening at røde butterflies er moderne, og at en rød butterfly kan pynte enhver skjorte. Ønsker du et rødt butterfly af god kvalitet, så bør du stærkt overveje denne røde butterfly. Sammen med et par røde seler og et par røde ærmeholdere, så er stilen helt perfekt.

Er du en mand eller fyr med sans for mode og skal du til en fest eller julefrokost indenfor den nærmeste fremtid, så kan du f.eks. vælge at pifte din stil op med et rødt butterfly. Vi kan stærkt anbefale at bruge en rød butterfly sammen med en nystrøget skjorte i sort eller hvid. Du kan også vælge at kigge på vores to andre røde butterflies for at have noget at vælge mellem, f.eks. vores mørkerøde butterfly. Bestil din kommende røde butterfly, så sender vi indenfor 24 timer, så har du din røde butterfly indenfor få dage.

Kvalitet: 100% Polyester

Størrelse: Bredde 12 cm. - Højde 7 cm.

Hals størrelse: Justerbar - Længde 45 cm.

Har du spørgsmål til dette produkt?

Produkter fra samme kategori

Stil et spørgsmål?