FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Ensfarvede smalle Slips

Smalle slips

Hos StyleGuy.dk kan du finde et stort udvalg af smalle slips i mange forskellige farver, vi tilbyder i øjeblikket smalle slips i over 20 friske farver. Specielt vores smalle sorte slips, smalle røde slips og smalle blå slips er utrolig populær. Er de tre nævnte farver ikke lige dig, har vi helt sikkert en anden farve der passer dig perfekt. På trods af at prisen er helt i bund, så er kvaliteten helt i top på de smalle slips du kan finde her på siden.

Fulden din stil med et smalt slips

Ejer du et slips, ved du nok godt hvor meget et slips kan gøre for at din stil ser endnu federe ud. Man kan aldrig gå helt galt i byen med en smart skjorte eller jakkesæt og et trendy smalt slips. Føler du at dit tøj er for kedeligt, så er smalle slips ofte en rigtig god løsning, for at fuldende din stil. Vi tilbyder slips, som både er smarte, elegante og kan bruges til stort set alt tøj. 

Få dit slips i en fart

Har du brug for slipset i en fart fordi du evt. skal bruge slipset til weekendens fest, så fortvivl ej. Vi har 1-2 hverdages leveringstid og bestiller du på en hverdag inden kl. 17, så sørger vi for at sende dine ordre allerede samme dag. Har du brug for rådgivning til hvilket slips, du bør vælge, så skal du være mere end velkommen til at skrive til os på chatten eller sende os en mail.

På denne side kan du både købe smalle slips til unge fyre såvel som mænd og kvinder, der har brug for et moderne slips til arbejde, fest eller til et helt tredje formål. Vores smalle slips er alle 5 cm. og skulle det være en tand for smalt til dig, bør du klikke dig ind på vores brede slips, som er 10 cm. i bredden.

Stil et spørgsmål?