FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Læderseler

Læderseler

- den klassiske vinder

Vi har længe følt at vi manglede noget her hos StyleGuy.dk når det kom til vores sele-sortiment og var ikke i tvivl om at vi specielt havde behov for at udvide med klassiske læderseler samt stofseler med læderender. Efter godt et kvart års søgen har vi nu endelig fundet et sortiment af klassiske læderseler der virkelig fortjener anderkendelse.

I første omgang er der tale om 3 100% ægte læderseler, fremstillet af ægte Argentinsk læder, samt 2 forskellige stofseler med læderender. Vi holder stilen i de klassiske farver med læderseler i kaffebrun, brun og cognacfarve, samt stofseler med læderender i henholdsvis sort og brun, alle 5 er seler der virkelig skal opleves og har endnu bedre kvalitet end vores standard stofseler.

 

Læderseler når...

Vi anbefaler læderseler når du har stiftet bekendskab med vores stofseler og føler du er klar til at tage næste skridt op af "sele-stigen", med et par af vores klassiske læderseler udstråler du klassisk stil, elegance og ikke mindst selvsikkerhed. Vores læderseler kan bæres af alle, unge som gamle og kvinder som mænd, kun fantasien sætter grænser. 

Prøv vores læderseler under en jakke, udenpå en skjorte eller polo-shirt, ja sågar en ganske almindelig ensfarvet t-shirt stråler med et par læderseler udenpå. 

 

Stil et spørgsmål?