FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Lommeklude

Lommeklude

Ønsker du at fuldende dit look, så bør du investere i en trendy lommeklud til dit jakkesæt eller din blazer. StyleGuy.dk tilbyder dig et kæmpe udvalg af billige lommeklude i en lang række flotte farver. Ligesom med vores slips, butterflies og slipsenåle ønsker vi også, at enhver mand skal have råd til en lommeklud, hvorfor prisen kun er 39 dkr. for en flot lommeklud. Alle vores lommeklude er 22 x 22 cm., når de er foldet helt ud, men lommekludene kan foldes efter behov og passer derfor til alle jakkesæt, blazere og habitter. 

Stort udvalg af lommeklude

Lige nu tilbyder vi dig ikke mindre end 18 lommeklude i forskellige flotte farver. Mangler du ikke bare en lommeklud, men også et slips til dit jakkesæt, så kan du finde et matchende slips hos StyleGuy.dk i enten smal eller bred format. En lommeklud ser måske ikke umiddelbart ud af meget, men en lommeklud kan gøre rigtig meget ved stilen og give et stilrent look. På trods af at vi kan tilbyde dig lommeklude til kun 39 dkr. stykket, så er kvaliteten stadig helt i top, som med alle vores andre produkter. Hvis du har brug for vejledning til hvilken lommeklud du bør vælge, så skal du ikke tøve med at kontakte os på live-chatten eller på vores kontakt side.

Stil et spørgsmål?