FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Seler

Seler til mænd

Uanset om du er ung eller ældre, hvis du vil være med på moden så er det nærmest uundværligt at eje et par seler. Et par seler er en fantastisk beklædningsgenstand at have i garderoben og som kan tages frem ved festlige lejligheder. Hvis du gerne vil køre gentleman-stilen, så er det et must-have at eje et par smarte seler. Det kan anbefales at kombinere et par seler med et matchende smalt slips eller butterfly. Er du mere til det enkelte og stilfulde look, så kan du også blot vælge at bruge et par seler sammen med en nystrøget skjorte og eventuelt et par ærmeholdere 

Seler til kvinder

På trods for at seler er tænkt som en beklædningsgenstand til mændene har der historisk altid været kvinder der har fundet specielt sorte seler attraktive til et ”sexet” look over en hvid skjorte. Denne tendens bliver mere og mere udbredt og vi modtager dagligt henvendelser fra kvinder og yngre piger der ønsker at tilføre deres look et sexet udtryk med seler.

Udvalget af seler vokser

Efter mange e-mails og ønsker om at få flere seler på shoppen, er det nu lykkedes os at udvide vores udvalg med ikke mindre end 15 seler i forskellige farver. Vi kan altså ikke bare tilbyde et stort udvalg af seler, men også et Danmarks absolut største udvalg af ensfarvede seler. Vi oplever at det hotteste lige i øjeblikket er hvide- og sorte seler, hvilket peger på at en klassisk stil er moderne. Det er dog ikke alle mænd, der er til den klassiske stil, og derfor tilbyder vi også seler i friske farver som ikke mindst den populære røde sele. Vi arbejder intenst på at udvide vores sortiment med endnu flere seler, primært mønstrede- samt tofarvede seler.

Kvalitets seler

Ligesom vores øvrige produkter på StyleGuy.dk ligger vi stor vægt på kvalitet, hvilket betyder at du kan forvente at vores seler er i rigtig god kvalitet. På trods af det er prisen kun 79 kr. pr. stk., hvilket gør at du får rigtig meget kvalitet for pengene. Såfremt du køber et par seler sammen med et vilkårligt slips eller butterfly, vil fragten være ganske gratis. Vores seler er one-size og passer til alle mænd og kvinder uanset kropsbygning.

Seler har før i tiden været mest populært blandt ældre mænd, men i den moderne modeverden bliver mænd i alle aldre set med seler. Seler er altså blevet en såkaldt modetrend for mænd, og hvis man virkelig skal være tiltrækkende og stilfuld til en fest, så er et par seler helt oplagt. Med et par seler kan man virkelig sætte prikken over i'et på det perfekte festlook, og man kan med fordel bruge et par seler til alle slags festlige lejligheder.

Stil et spørgsmål?