FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Seler til kvinder

Seler til kvinder

På trods for at seler er tænkt som en beklædningsgenstand til mændene har der historisk altid været kvinder der har fundet specielt sorte seler og røde seler attraktive til et ”sexet” look over en hvid skjorte. Denne tendens bliver mere og mere udbredt og vi modtager dagligt henvendelser fra kvinder og yngre piger der ønsker at tilføre deres look et sexet udtryk med seler.

Er du mere til det stilfulde og vovede look, så kan du også vælge at bruge et par seler sammen med en nystrøget skjorte og eventuelt et par ærmeholdere 


Seler har før i tiden været mest populært blandt ældre mænd, men i den moderne modeverden bliver kvinder i alle aldre set med seler, og specielt moderne designere gør meget ud af at vise selernes feminitet frem, så du kan roligt forvente at seler bliver mere og mere almindelige blandt det kvindelige publikum i byen og på diverse natklubber.

Kvalitets seler

Ligesom vores øvrige produkter på StyleGuy.dk ligger vi stor vægt på kvalitet, hvilket betyder at du kan forvente at vores seler er i rigtig god kvalitet, hvad end du vælger de billigere stof seler eller de dyre 100% læder seler. På trods for at priserne ligger i den billige ende garanterer vi en høj kvalitet, dette gør at du får rigtig meget kvalitet for pengene. Såfremt du køber et par seler sammen med et vilkårligt slips eller butterfly, vil fragten være ganske gratis. Vores seler er one-size og passer til alle mænd og kvinder uanset kropsbygning.

Stil et spørgsmål?