FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Skjorter

Skjorter til mænd

Skjorte og slips er to beklædningsgenstande, som er som skabt for hinanden. En skjorte kan se kedelig ud uden et slips eller en butterfly, samtidig med at slips og butterflies ikke kan fungere sammen med andet end en skjorte. Derfor har vi valgt at udvide vores sortiment med skjorter til mænd i en lang række farver. Til at starte med vil vi kun sælge ensfarvede herreskjorter, men i fremtiden vil vi forsøge at få fat i nogle mønstrede skjorter o.l.. Fælles for vores skjorter er at de alle er fra mærket Top High Class Fashion, som er et kendt brand indenfor modetøj til mænd.

Skjorte til festlige lejligheder

Skjorte og fest er ligeledes to ting, der passer perfekt sammen. Hvis man skal til en festlig lejlighed - om det er fødselsdag, konfirmation eller en helt tredje fest, så er det helt oplagt at vælge at iklæde sig en skjorte. Kombinerer man en trendy skjorte med et par moderne jeans, et par sneakers og evt. et matchende slips / butterfly, så har man hurtigt skabt et rigtig cool look. Den store fordel ved ensfarvede skjorter er at de stort set fungerer samme med alt tøj. Er du typen, der godt kan lide den klassiske tøjstil, så vil en sort skjorte være oplagt for dig. Udover sort er blå- og røde skjorter også topmoderne og vil med fordel fungere med det meste tøj. Skal du være ekstra fint i tøjet, fungerer vores skjorter ligeledes fantastisk sammen med et jakkesæt eller blot en moderigtig blazer.

Skjorter til fritid og arbejde

Selvom skjorter er mest egnet til at bruge ved festlige lejligheder, kan man også sagtens bruge skjorter i fritiden og på arbejdet. Før i tiden var det sådan, at man kun brugte skjorter til fest, men i dag bruger mænd og unge fyre også slips i skole og på arbejde. Afhængigt af hvilket arbejde man har, så kan man også sagtens iklæde sig en skjorte. Generelt set er det en fordel at være velklædt på arbejdet, da det viser god attitude og skaber tillid til kunderne.

Billige skjorter til mænd i god kvalitet

Billige skjorter er oftest lig med dårlig kvalitet, men det er ikke tilfældet med de herreskjorter, du kan købe her på siden. Det er nemlig lykkedes os at kunne tilbyde skjorter til mænd i god kvalitet til en fast lav pris på 250 kr. Alle vores skjorter er lavet af samme materiale uanset farve. Skjorterne består af 65 % bomuld og 35 % polyester, hvilket er rimeligt almindeligt for skjorter. Udover at kunne tilbyde dig en pris på blot 250 kr., vil du også opnå fri levering ved køb af en skjorte. Du kan altså erhverve dig en ny og moderne skjorte til klædeskabet til en beskeden pris. Har du i samme omgang brug for et nyt slips eller en ny butterfly, så vil fragten fortsat være gratis.

Find den helt rette størrelse

Der kan oftest være ret meget forskel på størrelser, når vi snakker skjorter og tøj generelt. Overordnet set er vores skjorter meget almindelige i størrelsen, men det kan alligevel være rart at være på den sikre side. Derfor har vi valgt at lave en størrelsesguide, som du finder under hver skjorte. Ved at tage brystmål, halsmål i cm. og halsmål i inches har du mulighed for at finde den størrelse, der passer bedst til dig. Vi kan tilbyde skjorter til mænd i str. S-XL, så der skulle være en god chance for at finde en skjorte i netop din størrelse. Skulle du være så uheldig at have bestilt en forkert størrelse, så returnerer vi glædeligt skjorten og sender dig en ny i den rette størrelse.

Find et matchende slips / butterfly

Vores primære produkter på StyleGuy.dk består af slips og butterflies, som du efterhånden kan købe i alle tænkelige farver og mønstrer. Køber du en skjorte, så kan du med garanti finde et slips der passer til. Skal det være klassisk, så vil det være oplagt at købe et hvidt slips til en sort skjorte og omvendt. Generelt vil et sort slips passe til stort set alle skjorter uanset farve, så det vil være det sikre valg. Vi kan desuden tilbyde lommeklude og seler i matchende farver, såfremt du ønsker at stilen skal være helt i top. Et slips / buttefly er ikke et must til en skjorte, men det vil være en vigtig medspiller til at pifte stilen endnu mere op. Køber man f.eks. en rød skjorte, så anbefaler vi ikke at købe et rødt rød skjorte, da slipset nærmest vil gå i ét med skjorten.

Få leveret din skjorte inden weekenden

Vi har nok alle stået i den situation, hvor vi akut har manglet en ny og smart skjorte til weekenden. Vi ved hvor presset man kan være i sådan en situation, og derfor kan vi tilbyde hurtig levering i samarbejde med Post Danmark. Forsendelsen tager under normale omstændigheder 1-2 hverdage, hvilket gør at du skal bestille senest onsdag-torsdag for at nå at få skjorten til weekenden. Bestiller du senest torsdag kl. 16:00, så vil du højst sandsynlig modtage skjorten allerede fredag, så du kan tage den på til weekendens store fest. Bestillinger afsendes på hverdage kl. 17:00, så du skal bestille inden kl. 16.00 for at få sendt din bestilling afsted samme dag.

Stil et spørgsmål?