FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Slips

Billige slips

Hos StyleGuy finder du Danmarks billigste udvalg af kvalitets slips til alle formål. I vores shop finder du både smalle- og brede slips, selvfølgelig i en masse forskellige farver og mønstrer. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores slips og er meget omhyggelige i vores indkøbspolitik, dette indebærer desværre også at vi af og til får varer hjem der ikke lever op til vores høje kvalitets-niveau. I stedet for at kasere disse slips, der ofte kun har en minimal farve-afvigelse, kan du på vores "outlet-sider" erhverve dig disse slips til rene foræringspriser. 

Smalle slips

Vores mest populære slips er det stilede smalle sorte slips, der passer perfekt til enhver ung fyrs festtøj, se det smalle sorte slips her, men hvorfor gøre som "alle andre" når du kan skabe din egen stil og skille dig ud fra mængden med en af vores mange andre farver. Så husk at tag en kig på vores smalle røde slips - smalle blå slips - smalle grønne slips og de mange andre smalle slips, inden du fuldender dit næste slipsekøb. 

Brede slips

Vores brede slips er til den mere formelle anledning, men passer også perfekt til hverdagen for mænd der vil udstråle elegance, selvsikkerhed og ikke mindst kontrol over sit miljø. Se vores store udvalg af brede slips og få inspiration til din nye stil.

Stil et spørgsmål?