FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Stofseler

Seler til mænd

- et must have

Seler er virkelig noget som er på vej ind i modebilledet igen. Vi sælger utrolig mange seler, hvilket selvfølgelig skyldes at seler er utrolig populære. Mange vælger vores seler på grund af den høje kvalitet man for får pengene. Selvom vores seler er af utrolig høj kvalitet er de alligevel nogle af de billigste på markedet. Ved StyleGuy får du altså utrolig billige seler i høj kvalitet.

Seler i alle farver

For at du kan sammensætte din helt egen stil har vi naturligvis seler i mange forskellige farver. Du kan altså altid finde et par seler som passer til din butterfly eller dit smalle slips. Hvis du vil fuldende din stil helt, anbefaler vi, at du også køber et par ærmeholdere. Ligesom selerne er de også blevet utrolig populære igen.

Seler og ærmeholdere er altså ikke længere bare noget fra gamle dage til gamle mænd. Det er noget som enhver fyr med respekt for sig selv må eje.

Udover vores stofseler har vi også læderseler, hvilket også er utrolig populært. De giver et mere rustikt look og er virkelig med til at vise, at du er en rigtig mand.

Stil et spørgsmål?