FERIE StyleGuy holder ferie fra den 22. juli - 6. august 2017. Alle ordrer bestilt herimellem vil først blive sendt 7. august. FERIE

Strikkede slips

Strikket slips - et moderne hit

Strikkede slips er virkelig noget som har vundet frem de seneste år, og det er med god grund. De strikkede slips er nemlig med til at give en super fed stil. Hvis du skal til fest og synes det traditionelle slips er lidt for kedeligt, kan vi altså helt klart anbefale et strikket slips. Et strikket heller slips virker heller ikke lige så stift og formelt som et normalt slips kan gøre. Du vil altså fremstå som en mand, der har styr på moden, men som samtidig er menskelig og til at snakke med.

Strik er på vej frem

Du har måske lagt mærke til at strik generelt er noget som er kommet meget frem det gælder både strikkede butterflies, men også strikkede strikkede slips. Strik har den fordel at det giver en mere personlig stil. Det er super moderne, men afstråler en mere afbalanceret og rolig personlighed end et slips eller butterfly ellers kan gøre. Du vil hurtigt komme til at fremstå som en meget stiv mand, hvis du går med et normalt slips. Hvis du skal til en lidt mere afslappet fest eller bare en tur i byen, vil vi altså klart anbefale enten et strikket slips eller en strikket butterfly, og så er det jo op til dig, hvilket mønster det skal have. Her kan du både vælge med eller uden mønster alt efter, hvordan du ønsker din stil skal være.

Stil et spørgsmål?